Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Paweł Kwiatkowski Mariusz Kucharski Ewe Wu edward stan (7413 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Jeg er nabo til Barbara og vil på det polske forum kondolere dere polske folket
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ŻAŁOBA
No tak już bywa....
Założyciel tematu ..ma swego rodzaju pretensje ,że Norgi nie wyją na głos Jak w Brazylii...
Jednak gdyby ten forumowicz słuchał lokalne radio a zwłaszcza aktualne wiadomości to byłby bardzo zdziwiony jakie są podawane o tej tragedii wiadomości...
Dzisiaj w każdym Katolickim Kościele na terenie Norge został odczytany list Biskupów Norweskich w związku z Tą Tragedią ... nie wiem jak było w Zborach Protestanckich .
Jednak w trakcie powrotu z kościoła podeszło do mnie dwóch obcych Mi Norgów i podawszy rękę złożyli kondolencje.
Oni wiedzą ,że jestem Polakiem bo mieszkam na małym osiedlu domków jednorodzinnych.
I Co jeszcze MAJĄ ROBIĆ by Taki jeden z drugim był kontent...? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Dlatego tak sobie pomyslalam, ze bedzie milo -tym co sa sceptyczni i innym polakom - przeczykac wpisy norwegow ( i jednego polnorwega )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adi15)
Wiking
Zibi, Retier!
Oj, ludzie, nauczcie wy się najpierw pisać we własnym języku, "patrjoci", a potem krytykujcie czyjąś "mętalność". WSTYD!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
adi15 napisał:
Zibi, Retirer!
Oj, ludzie, nauczcie wy sie najpierw pisac we wlasnym jezyku, "patjoci", a potem krytykujcie czyjas "metalnosc". WSTYD!!!

Własnie ,tak się zastanawiałem czy to mnie się tyczy ?A czy ty adi15 nie robisz błędów?Bo pisac powinno być przez ć,a czyjas przez ś,ą,no i wlasnym piszemy przez ł
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Oj -Adi 15 - !!! Nie pisze sie -patjoci , tylko patrioci !!! Polaku ,za dyche !!! No i gdzie twoje poprawne pisanie po Polsku ? Najpierw spojrz na swoje bledy i potem komus wytykaj !!! Oj nieladnie ! Wstydz sie !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Widzę że już się poprawiłeś,gratuluję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adi15)
Wiking
bogdanor1 napisał:
Oj -Adi 15 - !!! Nie pisze sie -patjoci , tylko patrioci !!! Polaku ,za dyche !!! No i gdzie twoje poprawne pisanie po Polsku ? Najpierw spojrz na swoje bledy i potem komus wytykaj !!! Oj nieladnie ! Wstydz sie !!!

Jak myslisz, dlaczego slowa z bledami sa w " " ??? Kapelusz zaslania mozg...

Nie uzywam polskich znakow diaktrytycznych, bo za duzo klopotu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Wracając do tematu,ciekawe jak się norwedzy zachowają u nas w pracy?
Dzisiaj nie miałem jeszcze okazji się przekonać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ja oczywiscie tez robie bledy - inie tylko ze wzgledu na tastature - ja bardzo rzadko mowie a zwlaszcza pisze po polsku a jak sie nie praktykuje to sie zapomina
Wiec z gory przepraszam za ewent. bledy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok